Notariskantoor W.J. Doorn

 

Notariskantoor W.J. Doorn komt voort uit de vanoudsher enige notarispraktijk in Ermelo en is daarmee verankerd in de regio. Wij verzorgen notariŽle diensten voor cliŽnten uit de wijde omgeving, ondermeer in Putten en Harderwijk. We staan met beide benen stevig in het huidige tijdperk; het traditionele, "stoffige" notaris-imago is ons vreemd. We werken vanuit een eigentijds kantoorpand voor particulieren en ondernemers.
Onze dienstverlening begint altijd met oprechte, persoonlijke aandacht waarbij goed geluisterd wordt naar wat er van ons verwacht wordt. Het zijn de manieren om tot een goed maatwerkadvies te komen. U kunt daarbij rekenen op begrijpelijke taal. De wereld is al ingewikkeld genoeg!
Eťn ding staat vast: U wilt uw zaken uitstekend geregeld hebben. Helder, niet voor meerdere uitleg vatbaar en juridisch correct. Daar zorgen wij voor. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in alle rechtsgebieden. Hiernaast kunt u zien wie er op ons kantoor werkzaam zijn.
Voor een gesprek bent u welkom op ons kantoor. Maar als u de voorkeur geeft aan overleg bij u thuis of bij u op de zaak, dan komen wij graag op bezoek. 

 


Goedkoopste? Beste? Of allebei?

De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere notaris hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Ervaar het zelf.